dd33

Er du en sportsmand, der elsker konkurrence og sport? Så er det selvfølgelig vigtigt, at du har den helt rette bil med dig. Biler er statussymbol, som vi bruger til at vise verden, hvem vi er (og hvor mange penge vi har), men hvad gør man egentlig, hvis man ikke har råd til den helt nyeste vogn? Det er trods alt ikke os alle, der kan tjene gode penge på at dyrke sport.

Lån penge til din nye vogn

Mange vælger i det tilfælde at tage et lån for at kunne betale deres bil. Det kan godt ende ud i nogle meget store lån, hvis man gerne vil have den helt nyeste sportsvogn i stedet for en mere stabil bil så som en Golf 3 fra Volkswagen.

Man kan sagtens låne penge til sin bil, hvis man har styr på sin økonomi og har lagt et realistisk budget. Det er der ingen skam i. Hvad der til gengæld er skam i er at tage et lån, som man ikke har tænkt sig at betale tilbage. Så ligger man allerede og skylder penge væk, især hvis det er til venner og familie, så gør man klogt i at betale dem først.

For selvom du køber en fed sportsvogn, så vil dine venner og familie ikke elske dig højere – især ikke, hvis du stadig skylder dem penge. Det er fedest at cruise i sin sportsvogn, når man har den gode samvittighed med.

lån til bilen

Vent, og spar dine penge op

Hvis økonomien simpelthen ikke rækker til en ny vogn lige nu, så er det klogeste, du kan gøre at spare op. For nogle kan det være enormt svært ikke at komme til at købe lidt mere, hvis man ved, man har nogle penge på kontoen. Derfor bør du sætte et fast beløb af, som du overfører til en anden konto hver måned.

Synes du stadig, det bliver for lidt penge, så kan du overveje at tage et ekstra job for at tjene lidt ekstra. Du kan også overveje, om det er tid til lønforhøjelse eller en ny jobtitel.

Downsize

Nogen gange må man slå sig til tåls med noget andet end det ideelle. Hvis du ikke har råd til en sportsvogn, så er det måske bedst, du venter, indtil du rent faktisk har råd til den. I stedet er der nogle rigtig fine bilmodeller på markedet nu, som sagtens kan gøre det ud for nogle rigtig fine biler.

Hvis du virkelig gerne vil prøve en sportsvogn, kan du altså leje den og gøre et par ture i den der. Så kan du også se, om det virkelig er noget for dig.

audi