dd33

Et uheld kan ske for alle og enhver, og selvom man virkelig føler man har gjort alt for at undgå det, så sker det nogle gange alligevel. Men selvom man står i et uheld, er der ofte hjælp at hente. Det kræver dog, at man har forberedt sig lidt. Det kan virke fjollet at forberede sig på det værste, men hvis man står midt i eksempelvis et trafikuheld, vil man elske sig selv for det. Dansk Autohjælp er klar når du har brug for dem, og så kræver det ikke mere end et abonnement.

Klar på pletten

Dansk Autohjælp er i dag bedre kendt som SOS Dansk Autohjælp, og er det selskab, der har hjulpet flest danskere igennem et trafikuheld. De har været aktive siden 1979, og har derfor mange års erfaring både med kunder og deres behov. Virksomheden er skabt af FDM, men efter de valgte at lukke, valgte vognmændene selv at skabe Dansk Autohjælp. SOS’et kommer fra et samarbejde med SOS International i 2012.

bilulykke

En af de store syndere indenfor trafikuheld er regnvejr og slud, da det gør det svært at se hvad der er omkring en, men også fordi vejene bliver glatte. Og selvom man selv synes, man er en god bilist, kan der godt ske uheld alligevel grundet andre bilister eller uforudsete ting. Så det er helt sikkert anbefalet at have et abonnement med vejhjælp.
Hvis du har brug for at tilkalde autohjælp, kan det gøres på flere måder. Du kan ringe til dem, eller hvis du er hørehæmmet, kan du tilmelde dig en sms-service. Hvis du er bedre til apps, kan du også downloade sådan en.
Dansk Autohjælp kan både hjælpe dig hjem eller videre på anden måde, men er også gode til at tage sig af kunden, hvis det har brug for anden service.

Mange typer behov

Alt efter hvilken type bil eller køretøj du har, kan det blive dækket af behovet. Så hvis du er typen, der nyder at køre rundt med vennerne eller hvis du er en enlig rytter på motorcyklen, kan du blive dækket af Dansk Autohjælp. Husk at give besked, når du får ny bil, da bilen bliver registeret ved registreringsnummer under dit kundenummer.
Hvis du tilmed er typen, der rejser meget, kan du tilvælge autohjælp i hele Europa. Det er dog kun dækket af den store pakke. Hvis du ikke bevæger dig ud af landet med din bil, kan du sagtens vælge en mindre pakke, og være lige så godt dækket. En af pakkerne indebærer at du frit kan vælge værksted og at du får en SOS Førstehjælpskasse, hvilket kan være rart.

Vil du vide mere om SOS Dansk Autohjælp? Klik ind her og læs om de mange fordele ved at være medlem.
For selvom man måske ikke har lyst til at forberede sig på et uheld, så ved man aldrig hvornår det kan ske. Og du vil takke dig selv for det, hvis du nogensinde står i den situation. Så pas på dig selv og de andre bilister ved at tegne abonnement i dag.