dd33

Hvis du går op i teknologi, så er det helt naturligt, at du gerne vil have de nye gadgets, så snart de bliver lanceret. Det kan dog være svært at få rå til det hele.

 

Specielt hvis ens livssituation eller de finansielle kår ikke er de bedste for tiden. I så fald er det muligt at tage et lån online, så du stadig har råd til dine gadgets. Dette er nu nemme end nogensinde før, da det ganske enkelt kræver, at du tænder din computer og går ind på en af de utallige hjemmesider. I dag er det endda muligt bare at sende en besked afsted fra telefonen. Så kan du have pengene mellem hænderne inden for ganske kort tid.

lån

Find det billigste lån

Selvom det er både nemt, hurtigt og fristende, er det dog alligevel vigtigt, at man tænker sig om, når man tager lån online. Det er for eksempel vigtigt at finde et billigt lån. Det er dog desværre ikke kun det lån med den laveste rente, der også er det billigste. I hvert fald ikke nødvendigvis.

 

Der er nemlig også rigtig mange andre faktorer, der kan og vil spille ind i denne udregning. Først og fremmest bør du regne med den såkaldte ÅOP fremfor renten. ÅOP er stadigvæk et procenttal, men her er medregnet ting såsom startgebyr og renters rente for at udregne de årlige omkostninger i procent. Hvis du godt kunne tænke dig den neste gadget, kan det altså også godt betale sig at sætte sig en smule ind i denne verden bestående af lån og procenter.

mobil

Saml dine mange lån med et samlelån

Hvis du har taget lån op til flere gange, fordi du hver gang skulle et nyt stykke elektronik, eller hvad en det måtte være, så kan det være en god ide at samle alle lånene i et enkelt lån. Sådan et lån er meget naturligt blevet navngivet et samlelån.

 

Dette kan være smart både økonomisk såvel som af hensyn til dig selv. Det kan nemlig være utroligt besværligt hver måned at skulle jonglere udgifter til mange forskellige lånudbydere. Så er det trods alt nemmere at have et sted, man betaler til, som har en fast rentesats. Desuden bliver renten ofte lavere, fordi lånet bliver større.