dd33

For mange er det at ”bette”, spille eller oddse en sjov fritidsbeskæftigelse, men det kan også være en god måde til at tjene lidt ekstra på. Det er risikofyldt at spille, men det er netop én af de ting, som gør det underholdende og spændende.

Pas på faldgruber, og lad værre med at have favoritter

Oddset hører under Danske Spil, og indebærer væddemål i sportsverdenen, hvor man bruger fastsatte eller dynamiske odds. Der er mange faldgruber, når det kommer til at spille eller oddse, og det kan hurtigt tage overhånd, hvis man ikke finder en balance. Man risikerer at stå med et tab fremfor en gevinst.

Noget af det første man skal huske, inden man går i gang med at oddse, er at holde øje med de forskellige bonusser. Nogle steder kan man få 100 % indbetalingsbonus, hvilket naturligvis betyder flere penge at spille for.

Selv om det kan være fristende at sætte penge på ens favorithold eller spiller, så bør man slå koldt vand i blodet, og se på fakta. Når folk mister penge på at oddse skyldes de i langt de fleste tilfælde, at de på forhånd har en favorit, og derfor ikke tænker logisk.

Oddset_penge

Det er en bedre fremgangsmåde at have et analytisk mindset, og prøve på at analysere sig frem til, hvem der er den oplagte vinder. Man kan i nogle tilfælde få glæde af et såkaldt odds system. Der anvendes her en matematisk tilgang, for at danne et overblik over de forskellige bettingsider.

Af samme grund bør man holde sig opdateret, når det kommer til statistikker. Det vil sige, at man skal holde øje med stillinger i ligaerne og anden data, fra de foregående kampe.

Det vil ofte være en bedre idé at sætte penge på et hold, der kæmper for at overleve, i forhold til et hold der er sikret, da det vil afspejle sig i den indsats de yder under kampen. Det er ligeledes en god idé at holde sig opdateret omkring spillerne.

Invester dine penge, hvis du vinder den store gevinst

Èn ting er, at mange spiller på deres eget favorithold, men det er også en fejl hvis man udelukkende spiller på de store, kendte favoritter. For disse hold vil oddsene være lave, f.eks. hvis man spiller på Manchester United eller FC Barcelona.

Fodbold målmand

Det er dog intet, der er sikkert, og selv de store favoritter taber fra tid til anden, trods utroligt lave odds. Det kan ligeledes være en god idé at spille på singler. Det er ikke de store beløb, man i øjeblikket får ud af dem, men på længere sigt vil man få en større profit. Jo flere kampe, men har på én kupon, desto mindre vil ens chancer være for at vinde.

Der kan ske mange ting, der påvirker en kamps resultat. Det kan være alt fra et hold der stiller op med reserver, til spillere der bliver skadet under eller inden kampen. Selv om det ikke er den helt store gevinst, man normalt vinder ved at oddse, så kan man sagtens vinde et betydeligt beløb.

Det kan være at man er så heldig, at man vinder den helt store gevinst, for eksempel ved at spille lotto, gå på kasino eller noget helt andet, så står man pludselig med et stort beløb, og hvad skal der ske med de penge?

Man kan eventuelt overveje at investere en del af dem. Det kræver at man sætter sig ind i, hvordan investering i f.eks. aktier eller obligationer fungerer. Man skal være bekendt med begreber som f.eks. renters rente.