dd33

Der bliver opfundet nye former for gaming-udstyr hele tiden, og selv de gamle versioner bliver opdateret igen og igen. Man skal altså løbe stærkt for at kunne følge med, hvis man er en rigtig gamernørd, der helst gerne skal have det nyeste af det nyeste.
Udover at der kommer nyt hele tiden, har det også en slem tendens til at blive dyrere og dyrere, og gaming er efterhånden blevet noget af en dyr hobby. Ikke desto mindre, er det ofte det værd. For du for trodsalt en masse for pengene.

Men hvordan får man nu engang hurtigst råd til alle de mange nye former for gaming-udstyr man ønsker sig? Det kan du bliver meget klogere på i denne artikel.

penge

Lån de penge du mangler

For at du kan tage et lån kræver det at du er fyldt 18 år, og derved blevet myndig. Mange banker og onlinelån, kræver dog at du er fyldt 20 eller over – nogen gange endda helt op til 25 år. Men gaming er nu engang en ungdommelig hobby, så er du lige fyldt 18, er du sikkert ikke den eneste der ikke kan vente med at få pengene indenbords og det nyeste gaming-udstyr ligeså.

Det er her det er vigtigt at understrege at det skam slet ikke er umuligt at tage et lån som 18 årig. På nabi.dk kan du få et overblik over dine lånemuligheder og muligheden for at sætte dig ind i hvad et lån nu engang indebære.

pengemangel

Tag den lange vej – spar op

Den lange kedsommelige vej til det nyeste gaming-udstyr er selvfølgelig at spare op. Det tager tid, og du skal have selvkontrollen til at lægge et fast antal penge til side hver måned. Dette er en selvkontrol mange ikke ejer, men lykkedes det dig nu alligevel at få sparet op, vil det være den billigste løsning.

For tager du et lån, kommer lånet med renter, og du ender med at indbetale ofte en del mere end du fik udbetalt i første omgang. Disse renter og regler skrevet med småt, undgår du fuldstændig hvis du blot vælger at spare op. Det kræver dog lidt af din tålmodighed.

Men når du så endelig sidder med det gaming-udstyr som du har brugt så lang id på at få fingrene i, vil det hele helt sikkert have været det værd.