dd33

Ligesom du teoretisk set godt kan ramme plet ved første forsøg, når du spille Lotto, så kan du selvfølgelig sagtens være heldig at gætte rigtigt, når du oddser.

Det er bare ikke særlig sandsynligt. De fleste, der gør det godt, når de oddser, de har en vis indsigt i det, de oddser på. Hvis du gerne vil vinde oftere og mere, så kan det godt betale sig for dig at sætte dig godt ind i det, som du oddser om. I hvert fald for nogle af oddsenes vedkommende.

Oddser du om sport?

Det siger sig selv, at du vil være en mere kompetent oddser i forhold til for eksempel sport, hvis du ved en del om den pågældende sport. Selvfølgelig vil der være nogle bets, som du ikke kan kvalificere dig til at vide noget om, det er jo en del af gamet, at der skal være sådan nogle spørgsmål, som bygger på rent held. Men i store træk vil du være en mere kompetent oddser.

I forhold til for eksempel resultatet af en kamp, eller hvem der scorer eller får point, vil du have en ret stor fordel, hvis du kender holdene, spillerne, banen og så videre. Det gælder for alle sportsgrene og de mange mulige odds, at du vil have en stor fordel, hvis du sætter dig grundigt ind i sagerne.

De sikre og de usikre odds

Du kan jo enten oddse sikkert eller mere usikkert. Går du efter det sikre, så oddser du det, der er mest sandsynligt. Dermed kan du være ret sikker på at få en gevinst, som dog ikke er så stor igen. Satser du omvendt på det mere usikre resultat, så er din chance for at vinde mindre, til gengæld bliver gevinsten større.

Om du staser på de ene eller det andet, er nok mest en temperamentssag. Måske veksler du lidt imellem den ene eller den anden sikkerhedsgrad – bare for spændingens skyld. Uanset hvad, så kan du aldrig være helt sikker på udfaldet.

penge

Kan man regne sig frem til den store gevinst?

Det er nok så meget sagt, at man beregne helt præcist, hvor den store gevinst ligger. Det er jo en del af Oddsets koncept, at meget beror på tilfældigheder. Der oddses jo om alt mellem himmel og jord. Det er nok ikke muligt at konstruere en formel, der virker, så du kan gå målrettet efter det optimale odds. Det ville nok også tage en del af spændingen fra det at oddse.

Det kunne ellers være et rigtigt godt spørgsmål at stille til Spørge Jørgen. Her bliver der svaret på alle tænkelige spørgsmål, måske skulle han gå i gang med at nørde over det store spørgsmål, om man kan regne sig frem til den store gevinst, når man oddser.

Odds for sjov

Du er nok nødt til at betragte det at oddse mere som noget, du gør for sjov, end som en sikker indtægtskilde. Skulle du så være så dygtig og heldig, at det kaster en gevinst af sig, så gør det nok heller ikke noget.

Der er jo indbygget en grad af spænding ved at oddse, og det er helt klart sjovere at vinde end at tabe. Betragt det som et underholdende spil, som du i nogen grad kan opkvalificere dig til – og tag gevinsterne med et smil.

oddset