dd33

Løb, Runner, Silhuet, Solnedgang, Kvinde, Atlet, Pige

Man siger at mennesker skal have mellem 30-60 minutter frisk luft om dagen, men man siger også at man skal bruge nogenlunde samme mængde tid på motion. Hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk, ved at dyrke sport udendørs? Der er så mange forskellige aktiviteter man kan lave i det fri, så der skal nok være noget for dig. Så kom op af sofaen, få træningstøjet på og kom ud og gør noget godt for dig selv. Det er lige meget, om man er til solo-eller holdsport – bare man kommer afsted. 

Stafet, Konkurrence, Stadion, Sport, Løb, Atletik

En tur i skoven

Skoven kan være smuk på alle tidspunkter af året, så det er en skam at vi ikke bruger mere tid i den. Er du til en mindre konkurrenceorienteret sport, kan løb være noget for dig. Der findes et utal af løbeklubber, hvor man kan være en del i et fællesskab og stadig få rørt sig. Løb er et godt sted at starte, hvis du ikke ved hvilken sport man skal vælge. Du kan endda gøre det alene, eller måske tage din hund med for en smule ekstra selskab. Det er hyggeligt at have menneskets bedste ven med sig på sin løbetur. Har man en hunderampe til bilen, kan man sågar tage hunden med ud til smukkere områder, så det ikke altid er de samme gamle stier, man løber af. 

Person Running Near Street Between Tall Trees

Løb er for alle. 

Alle kan komme i gang med at løbe, for det kræver ikke andet end et par løbesko og et sæt træningstøj. Hvis man er den selvstændige forretningskvinde, med en meget travl hverdag kan løb være en god måde at stresse af og få rørt sig på. Vil du gerne have, at aktiviteter og sport for den selvstændige kvinde også skal være med hunden, kan du eksempelvis kigge på en hunderampe. Man bestemmer selv hvordan man vil kombinere den aktive livsstil med resten af ens hverdag!